Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

κεικ μηλου

Υλικά

  • 4 μήλα 
  • 2 κούπες. ζάχαρη
  • 1 κούπα λάδι
  •  κανέλλα
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 2 αυγά
  • 2 βανίλιες
  • 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • άχνη για πασπάλισμα


Xτυπάμε  σ' ένα μπωλ  τη ζάχαρη, το λάδι, την κανέλα, το αλάτι και τα αυγά και τις βανίλιες 
Στη συνέχεια βάζω στο μπλέντερ τα μήλα κομμένα σε πολύ μικρά κομμάτια και φτιάχνω ένα μείγμα με τα λιωμένα μήλα σαν φρουτόκρεμα.
Προσθέτω  το μείγμα των μήλων και το αλεύρι και βάζω όλη τη ζύμη  σε βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνω περίπου για 50-60' και όταν κρυώσει πασπαλίζoυμε με άχνη. Καλή μας επιτυχία!!!






Δημοσίευση σχολίου